Tururi Elicopter

Cazino Tour

pret 350lei /persoana, maxim 4 persoane

  Traseu:
 • JT Air Heliport - Mamaia - Cazino Constanta - JT Air Heliport

Peisaje marine de vis intr-o plimbare cu elicopterul deasupra Statiunii Mamaia si a Cazinoului din Constanta. Traseul va permite admirarea panoramei intr-un cadru confortabil si exclusivit potrivit pentru a va desinde atat trupul cat si sufletul.

Histria Antic Tour

pret 500lei /persoana, maxim 4 persoane

  Traseu:
 • JT Air Heliport - Cetatea Histria (stationare la alegere) - JT Air Heliport

Simte atmosfera trecutului indepartat intr-o plimbare cu elicopterul JT Air. Loc plin de insemnatate istorica, vechea cetate greceasca poate fi acum admirata de la inaltime in toata splendoarea ei, in timp ce veti putea servi un pranz sau o cina delicioasa la cherhanaua Histria. Stationare o ora!

Romantic delta tour

pret 800lei /persoana, maxim 4 persoane

  Traseu:
 • JT Air Heliport - Gura Portitei - JT Air Heliport

Renumita ca fiind paradisul dintre Dunare si Marea Neagra, Gura Portitei imbina intr-un mod inedit frumusetea salbatica a locului cu modernitatea. Locatia este destinata celor care vor sa viziteze o zona superba de coasta a tarii cu peisaje multicolore si vegetatie diversificata. Stationare o ora!

V.I.P Holbina Tour

pret 1000lei /persoana, maxim 4 persoane

  Traseu:
 • JT Air Heliport - Holbina Trei Bibani (Delta Dunarii) - JT Air Heliport

Desprins parca din tablourile vechi in ulei pictate pe carton, peisajele din inima Deltei Dunarii te vor fascina prin multitudinea de culori si varietatea speciilor superbe care dau locului o insemnatate aparte. Un survol deasupra Deltei Dunarii si servirea unei cine intr-un cadru de vis sunt doar cateva dintre ingredientele unui zbor cu elicopterul JT Air. Sationare 1 ora!

V.I.P Safari Tour

pret 1000lei /persoana, maxim 4 persoane

  Traseu:
 • JT Air Heliport - Lacul Sinoe - pranz/cina la Cetatea Enisala - JT Air Heliport

Plimbarea cu elicopterul reprezinta o modalitate unica de a petrece momente deosebite alaturi de cei dragi. Cand totul se petrece si intr-un cadru elegant si confortabil tot ceeea ce ramane de facut este sa te bucuri din plin de frumusetea peisajelor. Stationare o ora!

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie in legatura cu zborurile oferite de JT Air