Echipa JTAir

Profesionistii aerului

Aceasta echipa este cu adevarat extraordinara. Am salvat multe ore pentru afaceri, deoarece am apelat la serviciile JTAir zboruri business.

Oprisor Sandi

Pilot EC120 Colibri

Cu o experienta bogata acumulata in ani de studiu intensi la Scoala Tehnica "Traian Vuia" si Academia Fortelor Aeriene, Oprisor Sandi fost pilot militar s-a aflat de-a lungul timpului la mansa numeroaselor aparate de zbor: IAR-316B, IAR 330 PUMA, ROBINSON 22, BELL 206 B3 cumuland un numar de 3 500 ore de zbor. Profesionalismul il defineste prin urmare a fost decorat in urma activitatii sale cu: "Ordinul Virtutea Aeronautica in rang de cavaler" si Medalia de Onoare a Fortelor Aeriene. In prezent este la dispozitia dumneavoastra in realizarea transportului tip aerotaxi oirunde in tara si a plimbarilor relaxante in Delta Dunarii sau pe litoralul Marii Negre.

Bochis Sorin

Pilot avion Lake4

Cu o vechime neintrerupta de 35 ani in aviatie si cu un total de ore de zbor de 11 500, Bochis Sorin fost pilot de MIG21 si MIG23 la Romanian Air Force si instructor de zbor la Carpatair, se ocupa in prezent de pilotarea unui Lake4 Buccaneer avion amfibiu care se distinge prin faptul ca decoleaza si aterireaza atat pe uscat cat si pe apa. Acesta fiind unicul avion amfibiu din Romania. Cu un CV bogat care contureaza intreaga experienta domnul Sorin Bochis a fost intructor de zbor la Carpatair iar in prezent este business executive pilot la Turkish Arkasair.

P.R si relatii Mass-Media - Cazacu Meral

Agent de vanzari - Malinici Ana-Maria

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie in legatura cu zborurile oferite de JT Air