Echipa JTAir

Profesionistii aerului

Aceasta echipa este cu adevarat extraordinara. Am salvat multe ore pentru afaceri, deoarece am apelat la serviciile JTAir zboruri business.

Birlenghea Nicolae

Pilot elicopter Robinson R44

Cu o experienta bogata acumulata in ani de studiu intensi si cu un total de ore de zbor de 3 300, Birlenghea Nicolae fost comandant la P.O.A - S.M.U.R.D si instructor de zbor la Scoala de Aplicatie pentru Aviatie -Buzau este acum la dispozitia dumneavoastra in realizarea transportului tip aerotaxi oriunde in tara si a plimbarilor relaxante in Delta Dunarii sau pe litoralul Marii Negre. In urma experientei vaste s-a aflat la mansa urmatoarelor aparate de zbor: IAR - 316B, MI-B, MI-17, EC-135, R-44 RAVEN II (IN PREZENT)

Bochis Sorin

Pilot avion Lake4

Cu o vechime neintrerupta de 35 ani in aviatie si cu un total de ore de zbor de 11 500, Bochis Sorin fost pilot de MIG21 si MIG23 la Romanian Air Force si instructor de zbor la Carpatair, se ocupa in prezent de pilotarea unui Lake4 Buccaneer avion amfibiu care se distinge prin faptul ca decoleaza si aterireaza atat pe uscat cat si pe apa. Acesta fiind unicul avion amfibiu din Romania. Cu un CV bogat care contureaza intreaga experienta domnul Sorin Bochis a fost intructor de zbor la Carpatair iar in prezent este business executive pilot la Turkish Arkasair.

P.R si relatii Mass-Media - Cazacu Meral

Agent de vanzari - Malinici Ana-Maria

Va rugam sa ne contactati pentru orice informatie in legatura cu zborurile oferite de JT Air